fbpx

Sucuri de la Conac

Fructele și legumele tale devin SUCURI DE LA CONAC

Odată cu debutul toamnei 2020, CONACUL GORUNI oferă clienților posibilitatea de a-și prepara propriile sucuri pasteurizate din fructe și legume, la ambalaje Bag-in-Box și sticlă.
SUCURILE DE LA CONAC au la bază o linie tehnologică completă, de ultimă generație, proiectată de producători de renume din Europa, la standardele actuale de eficiență, igienă și calitate.
Fructele și legumele sunt o sursă necesară de nutrienți dietetici, precum: vitaminele, fibrele, carbohidrații, pigmenții, acizii organici etc.
Acești constituenți naturali oferă o gamă largă de beneficii pentru organism prin proprietățile lor antioxidante, antialergice, anticancerigene și antiinflamatorii.
Procesăm fructe (catină, mere, pere, prune, caise, piersici, gutui, căpșuni, zmeură, cireșe, vișine) și legume (morcov, țelină, pătrunjel, sfeclă roșie, ghimbir), în combinații de până la 3 produse, pe bază de rețete definite de experți în industria alimentară și nutriționiști licențiați.

Tu vii cu fructele și
legumele tale la noi

Le procesăm cu
atenție

Sucul tău natural
100% este gata!

Ofertă SUC DE LA CONAC:

 • Serviciu procesare și ambalare Bag-in-Box 3L

  12 lei/Bag-in-Box

 • Serviciu procesare și ambalare Bag-in-Box 5L

  15 lei/Bag-in-Box

 • Suc ecologic de cătină (campanie toamnă 2023)

  Gratuit

 • Suc de struguri

  indisponibil

Procesul tehnologic implică: spălare -> tocare -> presare -> filtrare -> pasteurizare -> ambalare (Bag-in-Box și/sau sticlă).

IMPORTANT!
Vă rugăm să vă asigurați că fructele și legumele destinate procesării NU SUNT murdare, stricate sau infestate. Nerespectarea acestor cerințe duce la pierderea programării.

Pentru detalii suplimentare, puteți folosi datele de mai jos. Programarile vor fi onorate telefonic sau prin completarea formularului de comandă.

Program luni-vineri: 08:00-18:00

Comenzile recepționate după orele 12 vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare

Formular comandă procesare fructe și legumele

Date de Contact

Adresa: Str. Nucilor nr. 60, Tomești, jud Iași.

Telefon: +40 232 222 288

Mobil: +40 744 792 565

Email: contact@conaculgoruni.ro