fbpx

Termeni si conditii

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Termeni & Conditii

Termenii si Conditiile de Utilizare sunt considerate prevederi minimale aplicabile, utilizarea Site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului www.conaculgoruni.ro, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de utilizare. Conacul Goruni isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verificati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari.  Sunteţi de acord şi acceptaţi că, fără nici o notificare prealabilă, putem şterge sau adăuga orice informaţie pe site, întrerupe orice activitate pe site sau arhiva din conţinutul site-ului. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de utilizare.

Site-ul www.conaculgoruni.ro este proprietatea S.C. SILVER ROM AGRO S.R.L., companie inregistrata in Romania, avand numar de inregistrare la Registrul Comertului J22/2106/2013, C.U.I. RO25472475, capital social 45200 lei, avand  sediul social situat in Tomesti, Str. Nucilor nr. 60, camera 1, jud. Iasi si cu sediul ales pentru corespondenta in Iasi, Soseaua Bucium nr. 32A, jud. Iasi, e-mail conaculgoruni@gmail.com. Aceste date de contact pot fi folosite de Utilizator pentru a afla informatii despre facturare sau pentru sugestii si reclamatii.

Utilizatorul care acceseaza site-ul www.conaculgoruni.ro, a acceptat Termenii si conditiile.

UTILIZAREA SITE-ULUI
Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre Conacul Goruni, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de Conacul Goruni ca fiind de interes pentru utilizatori. Informatiile sunt puse la dispozitia Utilizatorilor in mod gratuit. Conacul Goruni este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra Site-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Conacului Goruni, prevazute de legislatia in vigoare.

Utilizarea abuziva
Reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Conacul Goruni.

Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Conacul Goruni va prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), ale Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale

Colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți.

Prin completarea formularului va dati consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specificate mai jos prelucrarea fiind in conformitate cu dispozitiile art. 6 din GDPR.

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

Pentru comercializarea produselor Conacul Goruni catre persoane fizice prin comenzi on-line si telefonice, organizarea de actiuni publicitare, comunicarea catre dvs. si pentru imbunatatirea serviciilor noastre.  Ne furnizati datele dvs. cu caracter personal, acestea fiind necesare inregistrarii comenzii dvs. Refuzul dvs. determina neinregistrarea comenzii si, prin urmare nelivrarea produselor dorite.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Conacul Goruni si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, partenerii contractuali ai Conacul Goruni sau alte companii din acelasi grup cu Conacul Goruni.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal si de dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata catre Conacul Goruni.

Conacul Goruni va manifesta maxima responsabilitate in tratamentul confidential al datelor personale ale clientilor persoane fizice. Singurele informatii personale colectate de www.conaculgoruni.ro sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale. Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea anumitor informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii, altele).
www.conaculgoruni.ro nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor indreptatite sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.
www.conaculgoruni.ro respecta confidentialitatea datelor introduse de utilizatorii care acceseaza acest site. www.conaculgoruni.ro va retine datele ce permit identificarea unei persoane, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email si alte informatii, numai atunci cand aceste informatii sunt trimise de catre utilizator la adresa site-ului.
Prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia utilizatorilor pe site, cu date personale care au o functie de identificare, utilizatorii isi dau in mod expres si nemijlocit consimtamantul asupra prelucrarii acestor date in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe site in legatura cu respectivul formular. Periodic, aceste informatii vor putea fi folosite pentru o mai buna intelegere a necesitatilor utilizatorilor, informari despre eventualele promotii, pentru a imbunatati produsele si serviciile www.conaculgoruni.ro.

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont pe site-ul www.conaculgoruni.ro. Aveti posibilitatea sa ne solicitati oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Informatii despre produs

Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email (de confirmare) la adresa specificata de dumneavostra la inregistrare.
Preturile afisate pe site includ TVA.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare.

Produsele sunt realizate manual si pot exista anumite diferente intre imagini si produsele comandate si receptionate.

Garantia produselor

Produsele ce sunt comercializate prin acest site au, fiecare, termenul de valabilitate si garantia oferite acestora de producator. Garantia  nu se acorda in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului, depozitarii in alte conditii decat cele inscrise pe eticheta produsului ori a deteriorarii ambalajului si/sau a etichetei. Produsele sunt perisabile si trebuie utilizate in termenul maxim inscris pe eticheta.

Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la comanda, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun  expiră în termen de 14 zile calculat din ziua în care Cumparatorul intră în posesia bunului comandat.

Exceptari de la Dreptul de retragere : in situatia in care produsul este fabricat la comanda clientului si /sau produsul este susceptibil de a se deteriora sau a expira rapid;

Aveti dreptul ca, in maxim 3 zile de la receptionarea produsului, in cazul depistarii unor probleme, sa solicitati companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original, in conditiile de pastrare si depozitare indicate pe eticheta produsului si impreuna cu originalele documentelor tranzactiei respective. In acest caz, vi se va putea inlocui respectivul produs cu unul identic sau, daca acest lucru nu este posibil, puteti primi inapoi suma platita pentru acel produs.

Pretul produselor. Livrare

Toate produsele au afisate preturile in RON cu TVA.

Modalitati de plata: ramburs si plată online prin card bancar

Livrarea se va efectua prin servicii de curierat disponibile la nivel national. Există posibilitatea ca estimarea inițială a prețului comenzilor să fie diferită de cele facturate clientului, însă aceste cazuri necesită acceptul telefonic/electronic prealabil al clientului.

In functie de modalitatea de livrare agreata de dvs., la pretul produselor se vor adauga costurile de transport si ramburs.

Termene de livrare: maxim 5 zile de la confirmarea comenzii.

Livrarea se va efectua prin servicii de curierat disponibile la nivel national.

RESPONSABILITATI

In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de Conacul Goruni, dar nu si alte despagubiri.
Conacul Goruni nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, Conacul Goruni isi asuma dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs nu este momentan in stoc. Clientul va primi inapoi banii incasati de Conacul Goruni pentru respectiva comanda.

Litigii

Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societate va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată din Iași. Fiind de acord cu aceste Termeni şi Condiţii, clientul işi asumă în totalitate aceste riscuri.

Declinarea garantiilor

Conacul Goruni nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietate a Conacului Goruni si a partenerilor sai si a fost alcatuit in colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot să difere de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Conacul Goruni nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care Conacul Goruni nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita.
De asemenea, Conacul Goruni nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.conaculgoruni.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date sunt proprietatea Conacului Goruni si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Conacul Goruni a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Frauda:

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.conaculgoruni.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE ABILITATE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Daune la transport

Produsele primite vor fi verificate in prezenta reprezentantului transportatorului, iar in situatia in care produsele se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul are dreptul de a refuza comanda si este rugat sa reclame aceste daune la contact@conaculgoruni.ro sau la telefon 0232222288 / 0770668407.
Conacul Goruni returneaza contravaloarea (daca plata a fost efectuata in avans) sau retrimite coletul la cererea clientului.

Dispoziţii finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţii condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]