fbpx

Sănătate la borcan – magiunul cu miez de nucă fără zahăr. Beneficii și rețete dulci pentru copii și diabetici

În orice perioadă de post, rețetele dulci par a fi imposibil de realizat din cauza restricțiilor alimentare la care suntem supuși. Însă, cu puțină îndemânare și cu rețetele potrivite la purtător, rezultatele nu au cum să fie altfel decât delicioase.

Dacă ești părintele unui princhidel pentru care dulcele este ceva indispensabil în fiecare zi ori dacă, din păcate, suferi de diabet, cămara Conacului îți stă la dispoziție și îți pregătește cu drag un magiun de prune fără zahăr, numai bun în perioada postului Paștelui. Pe lângă gustul bun, chiar și fără zahăr în compoziție, el poate fi soluția ideală în zilele în care ai poftă de ceva dulce.

Prunele din care realizăm magiunul sunt culese din livada proprie. În plus, aceste fructe sunt lăudate de nutriționiști, deoarece ele oferă doar beneficii organismului. Sunt bogate în antioxidanți, fibre, ajută digestia și aduce un aport important de fier, potasiu, vitamina D, vitmina C, magneziu, seleniu, calciu și bor. Îți recomandăm să îl consumi în fiecare dimineață, alături de câteva felii de pâine, pentru că magiunul de prune ajută la întărirea sistemului imunar care are de suferit la schimbarea dintre anotimpuri, dar îți oferă și doza de energie necesară întregii zile. De asemenea, produsul-minune este bun și pentru a-ți detoxifia organismului, protejându-ți atât sistemul muscular, cât și pe cel nervos.

La capitolul ce ține de arta culinară, ai multe posibilități prin care poți să te bucuri de un desert delicios, fără zahăr și de post. Încearcă negresa cu magiun de prune în care nu trebuie decât să încorporezi bunătatea din borcan în aluatul prăjiturii, apoi să dai tot conținutul la cuptor și să aștepți să se coacă îndeajuns. O altă rețetă este cea a prăjiturii cu magiun de prune, nucă și aluat ras pe deasupra. Iar pentru o ocazie mai specială, poți încerca să coci două blaturi de tort între care să așezi cu grijă magiunul de prune fără zahăr, iar pe deasupra să îl ornezi cu tot felul de fructe, astfel încât să fie cât mai colorat.

Poți cumpăra minunea la borcan – magiunul cu miez de nucă, fără zahăr – din magazinul nostru online. Tot acolo găsești și alte produse de post, care înlocuiesc cu succes dulciurile nesănătoase.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *