fbpx

Vin cu drag la nunta ta

Când se anunță evenimente speciale în viața ta, deja știi că nu doar meniurile, plantingurile, colțișorul dulce, muzica și decorul trebuie să fie puse la punct, ci și băuturile, în special vinul, pentru că și el contribuie semnificativ la crearea unei atmosfere plăcute pentru toți invitații.

De regulă, pentru că se potriveşte cu mai multe feluri de mâncare, vinul alb este cel mai întâlnit la evenimente, în special la nunți. Acest tip de vin are o aromă plăcută și poate fi asortat cu ușurință de la dulciuri, fructe și până la pește, carne de pui ori chiar de porc, în funcție de rețetă. Nici vinul roșu nu trebuie neglijat, pentru că se spune despre el că are „puterea” de a pune sângele în mișcare și, deci, petrecerea de nuntă va fi una reușită pe toată durata desfășurării ei. Vinul roșu acompaniază foarte bine toate tipurile de carne roșie, însă poate fi savurat și între mese, mai ales dacă știi ce sortiment să alegi pentru a avea succes.

Însă, în cazul unei nunți, vinul nu trebuie ales după preferințele mirilor, ci el trebuie să fie într-o strânsă legătură cu meniul ales, pentru ca totul să fie perfect de la începutul evenimentului și până la sfârșit. De obicei, procentele arată cam 55% vin alb, 35% vin roșu și 10% vin rosé, acesta din urmă fiind un excelent „camarad” pentru momentele dulci ale petrecerii: candy barul și tortul.

Pe meleagurile Conacului Goruni se găsesc sortimente de struguri astfel încât să putem pune la loc de cinste toate tipurile de vin de care ai nevoie la evenimentele pe care le organizezi. Roșu, Aligote, rosé sau de cătină, toate așteaptă să îți însuflețească petrecerea, să aducă zâmbete și voie bună tuturor invitaților și să creeze amintiri pentru totdeauna.

Pe toate le găsești în cămara noastră, iar pentru evenimente speciale, așa cum este o nuntă, potrivite sunt bag-in-box-urile, ce au o cantitate de 10 litri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *